Детски туризъм

Опознай света извън класната стая!

Екскурзии от София

Зелено училище, екскурзия... – едни от любимите фрази на всеки ученик. Зелените училища и екскурзиите, които предлагаме, се провеждат във всички части на България. Насладете се!


Разгледай
 
 

Екскурзии от Добрич/ Варна/ Силистра

Екскурзиите, които предлагаме, включват интересни, забавни и едновременно поучителни дейности и посещения. Пътуванията могат да бъдат както еднодневни, така и с по-дълга продължителност!


Разгледай

Зимувания

Зимните приключения не могат да се сравнят с изживяванията през другите сезони! Високи планини, тонове сняг, игри и безкрайни ски писти. Това е само малка част от вълненията по време на зимуванията. А за по-малките пък организираме допълнително и ски училища.


Разгледай

Детски лагери

Детските лагери се провеждат за 5 и повече дни на море или планина и са посветени на преживявания и игри сред природата. Далеч от домашната среда, децата получават много нови знания и изграждат нови приятелства. Скаутски приключения по ориентиране в планината, безброй състезания и морски предизвикателства са само някои от изненадите, които предлагат детските лагери.


Разгледай

Екскурзии в чужбина

Забележителностите зад граница са безкрайно много и са със сигурност повече от интересни, а възможността децата да се докоснат до други националности и традиции е незаменима. Програмите ни в чужбина са автобусни и съчетават в себе си както природните красоти на Европа, така и културните й богатства!


Разгледай