Детски туризъм

Опознай света извън класната стая!

 

Екскурзии от
Добрич/ Варна/ Силистра

Екскурзиите, които предлагаме, включват интересни, забавни и едновременно поучителни дейности и посещения. Пътуванията с деца могат да бъдат с различна продължителност - както в рамките на един ден, така и с 1, 2, 3 и повече нощувки в зависимост от дестинацията и предпочитанията на групата.


Разгледай

Зимувания

Високи планини, безкрайни писти, чист въздух и много забавление. Белите училища се открояват с това, че се провеждат през зимните месеца в планинските курорти. Освен като ваканция, зимуванията могат да бъдат организирани и като ски-училища, по време на които професионален инструктор обучава децата да карат ски.


Разгледай

Абитуриентски балове

Екскурзиите за абитуриентските балове са едно гарантирано забавление по повод завършването на средното образование. Красиви и разнообразни дестинации до известни курорти в България или в чужбина, където възможностите за развлечения са безброй, а нощния живот е бурен, оставят един вечен спомен от гимназията!


Разгледай

Екскурзии в чужбина

Екскурзиите в чужбина са една чудесна възможност децата да опознаят различни култури и нрави, да се потопят в специфичните за всяка държава традиции и обичаи, да обикнат природните и културни забележителности извън българските земи. С различна продължителност и до различни държави, всяка екскурзия в чужбина е особено вълнуваща за децата и категорично запомняща се!


Разгледай