Абитуриентски балове

МАРМАРИС - ЛАЗУРЕН РАЙ

11e730366f251c2e0b0c78e1125aa9fa1-min

За курорта

Мармарис е разположен сред акваторията на Егейско море в югозападната част на Турция и е определян като най-европейския сред всички турски курорти. От север и от запад градът е заобиколен от планини, което създава един много приятен и мек микроклимат. Мармарис е един от най-оживените курортни градове, където ще можете да се насладите на прекрасна крайбрежна ивица, бистра морска вода и множество ресторанти, барове и дискотеки.

ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО, ИТАЛИЯ

Jesolo

За курорта

Лидо ди Йезолo е разположен на Адриатическата ривиера, само на няколко минути с лодка от романтична Венеция. Разполага с 15 км плажна ивица и предлага едновременно релакс и забавление. Курортът оживява, когато слънцето залезе. Освен с красотата на крайбрежието си, Йезоло се е прославил и като най-добрият избор за почивка заради забавленията, които предлага, с някои от най-страхотните дискотеки на Адриатическото крайбрежие.

МАКАРСКА, ХЪРВАТИЯ

original-min

За курорта

Макарска е хърватски град, разположен в област Далмация, в залив на Адриатическо море. Градът е център на крайбрежната ивица, станала известна като Макарска ривиера, където се намират най-добрите плажове на Хърватия. Над града се извисява планината Биоково, която е част от Динарската планинска верига. Мястото е и популярна младежка дестинация, тъй като разполага с множество барове и дискотеки