Какво ни прави по-различни?

 
 

Екип

Фирмата е създадена и се ръководи от млади хора, които разчитат на своите свежи идеи, нововъведения и добра организация. С помощта на надеждни партньори, клиенти и приятели, Мелиора Турс успя да спечели доверието на много учители, деца и родители и вече в продължение на две години бележи бурно развитие.

Иновативни Програми

Стараем се всяка наша екскурзия да включва нови, интересни и забавни дейности и посещения за едно още по-незабравимо преживяване – преходи по еко-пътеки, разходки с корабче или лодки, наблюдаване на дивата природа, конна езда, оф-роуд джип пътуване и много други…

 

Партньори

Стремим се организацията, транспорта и настаняването да са на високо ниво и затова подбираме внимателно всеки наш партньор. Въпреки крехкия опит на фирмата, вярваме, че обслужването на нашите подбрани контрагенти отговаря на очакванията на клиентите ни.

 

Индивидуални пътувания

Можете да се обърнете към нас за изготвяне на изцяло индивидуална програма, която ще бъде съобразена с особеностите и предпочитанията на групата. За България или чужбина, за нас ще бъде удоволствие да Ви съдействаме с организацията на мечтаното от Вас пътуване!

 
 
 

Транспорт

Работим в партньорство с транспортна фирма Мира-С Травел ООД с лиценз за превоз на пътници №1125. Всички превозни средства са чисти, комфортни и добре поддържани. Разполагаме с автобуси и микробуси с различен брой пътнически места, подходящи за организирането на най-различни мероприятия.