Екскурзии от
Добрич / Варна / Силистра

Относно

Свържете се с нас, за да изготвим програма за Вашата ученическа група! Ние ще се съобразим с всички Ваши изисквания и предпочитания.

Мелиора Турс е специализиран туроператор в организирането на ученически екскурзии от самото си създаване. Ние ще изготвим индивидуална програма за Вас и ще съдействаме с подготвянето на всички документи и одобряването им в съответното РУО.

Предлагаме пътуване със собствен транспорт и опитни шофьори с добро отношение и подход към учениците. Екскурзиите са с тръгване от населените места в областите Добрич, Варна и Силистра, но по запитване бихме могли да организираме екскурзия и от други населени места в България.

По желание изпращаме водач и/или аниматор/и с групата.
 
 

Детайли


Представяне

Еднодневните екскурзии, които предлагаме включват интересни, забавни и едновременно поучителни дейности и посещения в рамките на един ден. Екскурзиите се провеждат в радиус от 150 км. Включени са интересни дейности като конна езда, стрелба с лък, разходка с лодка/корабче по р. Камчия и р. Дунав, игри с аниматор и много други.

Екскурзията включва

  • Медицинска застраховка
  • Обща снимка за всеки ученик
  • Входове и беседи в посещаваните обекти

Описание

- Трансфер от гр. Варна до новооткрития обект в с. Неофит Рилски – Неолитно селище.

- Посещение на Неолитно селище, където ще разберем какво е представлявал живота на хората в няколко епохи от миналото, ще разгледаме статуи на велики войни като Спартак, Богата експозиция от тракийски златни и сребърни съкровища, оръжия, керамика и монети. Изключително интересни са още силиконовите фигури в реални размери на популярни тракийски войни, техните оръжия и брони, а в една от залите ще видим Възстановка на стенописа от самата Александровска гробница. Ще се насладим още на картини, които показват исторически битки, както и на копие на части от варненското тракийско съкровище – считано за най-старото в света!

- Следва истински тракийски обяд, който е съобразен със съвременните вкусови възприятия на учениците.

- С нови сили и тракийска мотивация за печелене на игри и битки ще продължим деня с турнир по стрелба с лък, а след това ще играем щафетни и спортни игри.

- Трансфер обратно до учебното заведение в гр. Варна.

ЦЕНА

29,00 лв.

(При групи от минимум 40 ученика)